Een goede en mooie website laten maken zorgt ervoor dat je bedrijfswebsite er representatief en informatief uitziet, toegankelijk is voor elk type bezoeker en voor elke toestel. Jouw site is hét online visitekaartje van je bedrijf. Immers, het doel van je site is dat deze meer omzet oplevert. Globalweb4u webdesign en hosting kan dit voor je regelen.

Globalweb4u bouwt je website in WordPress. Dit CMS is heel gebruiksvriendelijk en wordt regelmatig geüpdatet. Door de hoge gebruiksvriendelijkheid kun je, ook als je minder digitale ervaring hebt, heel eenvoudig je site zelf onderhouden. Bovendien zijn er door de populariteit van het systeem veel plugins beschikbaar. Daarmee kunnen we precies die functionaliteiten inbouwen die jouw site nodig heeft. Wil je bijvoorbeeld een webshop opzetten? Dan gebruik je WooCommerce voor je webshop.

Website laten bouwen

Wil je een compleet nieuwe website laten bouwen of kan je oude site laten aanpassen? Globalweb4u kan dit voor je doen. Ik help je graag met het realiseren van een website die écht bij jou past. Ik vind het leuk om met je te sparren over je ideeën en wensen, ongeacht of je al een online veteraan bent of juist nog nooit hebt gehoord van WordPress (en alle niveaus ertussenin!). Als je door ons je website laat maken, weet je zeker dat je aan het eind van het project een website hebt waar je helemaal tevreden over kunt zijn. Benieuwd naar de kosten waar je rekening mee moet houden?

Als je met mij in zee gaat, start ik een traject om jouw perfecte website te in elkaar te zetten. Ik begin natuurlijk met een persoonlijk gesprek, waarin we kennismaken met elkaar en overleggen wat er mogelijk is. Zodra dat duidelijk is gaan we aan de slag

Op basis van ons gesprek stel ik een concept op, waarin naar voren komt wat je wensen zijn. De centrale vraag hierin is: wat is er nodig om de doelstellingen te behalen die je met je website wil?

Ik maak een ontwerp van je website. Hoe je de informatie op je website presenteert is van belang voor je doelstelling. Door mijn ervaring kan ik een design maken dat precies aansluit op jouw wensen. Vanzelfsprekend overleg ik voortdurend met jou en heb je altijd de mogelijkheid om feedback te geven of je wensen te veranderen en aan te scherpen.

Website maken

Nu gaan we je site echt gebouwen. Voor elke klant maken ik de site op maat in WordPress. Als WordPress specialist kan ik in dit CMS namelijk precies in elkaar zetten wat jij voor ogen hebt. Standaard wordt je site met een koppeling voor Google Analytics, zodat je de prestaties van je site vanaf het eerste moment kunt monitoren.

Als desite gebouwd is en je tevreden bent is het tijd de site live te zetten. Als de site live gaat, krijg je van mij een uitleg van WordPress, zodat je zelf de site kunt beheren. Wil je dat ik de site blijf onderhouden dan kunnen we daar ook een afspraak voor maken.

Stuur een bericht via E-mailWhatsApp of Messenger eens voor meer informatie of voor een afspraak.